Şehit Süleyman Aydın İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Çevrede, akla ve bilime dayalı bir din anlayışının kültür merkezi olmak.

Misyon: Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak, etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak aynı zamanda öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmaktır.

Başarılar:

Saatler: 8.40-15.45
Isınma: KÖMÜRLÜ
Servis Bilgisi: TAŞIMALI
Okulun Sınav Başarı Durumu: Öğrencilerimiz 2018-8 adet proje okulu 2019 10 adet proje okulu 2020-7 adet proje okulu 2021-3 adet proje okuluna yerleşmiştir. 2022-4 adet proje okuluna yerleşmiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: Masa tenisi,Futsal,Atletizm.Futbol branşlarında çalışmalarımız vardır.
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK 4006 PROJELERİ-E-TWNİNNİNG PROJELERİ
Proje Çalışmaları: SPOR SİVAS-SANAT SİVAS-OKUYAN YEDİLER-OKUYORUM-HER HAFTA BİR HADİS-VELİ AKADEMİLERİ

WEB - https://hafiksehitsuleymanaydiniho.meb.k12.tr

Adres - YENİ Cadde/SokakSİVAS Dış Kapı No29 HAFİK/SİVAS

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz Hafik İlçe Merkezinde olup İlçe Emniyet Müdürlüğü Karşısındadır.

Adres - YENİ Cadde/SokakSİVAS Dış Kapı No29 HAFİK/SİVAS

Ulaşım İl Merkezinden 40 km uzaklıkta olup her saat başı servis bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Hafik İlçe Merkezinde olup Sivas Erzincan Karayolu Üzerindedir